Att arbeta som medium

I min utbildning har jag fått prova på mängder av saker för att se var min egna styrka sitter. En del saker ligger väldigt nära Reiki healing faktiskt. Jag har jobbat med Budskap, Psykometri, Auraavläsning, Intuition, Vägledning, Andekontakt och Husenergirensning. Om du besväras av energier från andevärlden, är det inte alltid de vill (eller törs) gå mot ljuset. Då jag som medium alltid arbetar med mina guider, kommer de visa vilken metod som är den bästa i varje enskilt fall!
Självklart har jag tystnadsplikt i alla ärenden, och vi pratar aldrig om sjukdomar, död eller om någon annan person än dig själv!
För bästa resultat, är det bäst vi samtalar om vad du behöver hjälp med, så hittar jag en lämplig metod för att hjälpa dig!
Just nu sker all kontakt på distans med tanke på Covid-19. Även Husenergirensning görs på distans, men här kommer du få tydliga instruktioner från mig i vad som krävs för att arbetet skall bli bra. En del uppdrag kan visa sig vara komplicerade och ta tid. Ibland behöver man vara flera medium/healer som arbetar samtidigt och i olika nivåer. Här kommer jag i så fall ta hjälp!
Värt att veta är att INGET medium är 100% i sin tolkning och vägledning. Det är bara DU som mottagare som kan förstå det som kommer från den andra sidan. Det finns heller ingen garanti på att den du önskar ska komma igenom, det är inget vi kan välja. Det du behöver just då är det som kommer igenom!
Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor!

Att hitta bra lärare!

Det är faktiskt svårare än man tror att hitta den rätta läraren och vägledaren som kan inspirera och ta fram de "nycklar" som just en enskild elev eller klient behöver. Min början blev hos Marita Bladh i Örebro som medium gav mig vägledning, och att jag borde söka en veckokurs hos Terry Evans. För mig just då helt främmande tanke. Marita hade en "prova på"- helg där jag fick uppleva att jag hade kunskaper jag aldrig någonsin kunde föreställa mig. Detta blev min start till något nytt i livet, och något jag egentligen alltid drömt om. 
En sommarvecka med Terry Evans i Fanthyttan 2017 blev nog den mest fantastiska personliga utveckling jag upplevt. 21 personer åkte hem som helt förändrade personligheter i själen. Jag hade fått nycklar till att gå vidare och en hel del att arbeta vidare med. Efter det blev den en helgkurs hos Lyztran och Jane Lyzell i Kilsmo, som gav mig ytterligare nycklar och kunskap. 
Så hade jag turen att via rykten höra talas om Helena Björk (galaxyguidance.se) som har personlig utbildning om man så önskar. En fantastisk kvinna som hittade just mina nycklar till att  snabbt förstå det mediala och som på rekordtid fick mig att förstå ATT jag hade förmågan att läsa av människor, få andekontakt, ge budskap, rena lägenheter från negativ energi och bli en bra vägledare för andra. Tack vare henne är jag där jag är i dag. Hon trodde på mig från första början, och bättre lärare än så kunde jag aldrig fått!

Länkar till mina fantastiska vägledare:
Marita Bladh: https://www.maritabladh.se/
Terry Evans: https://www.creativexperiences.se/sv/
Helena Björk: http://galaxyguidance.se/

Ibland kan budskapskort ge oss en tydligare bild i en fråga. Jag har själv fått vägledning på detta sätt och det är märkligt hur väl dessa fungerar! Dessa kort har Jane
Lyzell på Lyztran gjort och kallas "Andliga Råd". Jag använder ofta dessa kort, då bilderna för mig ger en helhet. Antingen kan man lägga för en specifik fråga, eller i något vi kalla "Dåtid-Nutid-Framtid". Dessa kort skulle då kunna betyda i dåtid att jag behövde "Guidad Ledning" från någon för att kunna gå vidare i mitt liv och känna inspiration och hitta kunskap. De högre energierna (Guld och Ljuset till höger) kommer att vägleda mig. I nutid att jag behöver reflektera i de tankar och kunskaper jag får till mig. Att inte ha för bråttom utan ta tid på mig för att kunskapen behöver gro. Njut av naturen och dessa energier och hämta kraft och energi. Framtiden ger kortet "Jord" och det är viktigt att inte sväva iväg och tro man kan bli något över en natt. Med båda fötterna på jorden och att alltid vara förankrad är viktig aspekt i mediumskap. Många utnyttjar sina gåvor för sitt ego och ger inte klienten det den efterfrågar, utan här har pengar styrt. Jag har tyvärr mött många som tagit pengarna utan att leverera det man utlovat. Här fick jag kortet om att följa mitt inre, be om hjälp från Universum och att låta mina rötter hämta kraften jag behöver.